FOTÓ GALÉRIA

 

Bármilyen stílusú nappalijának páratlan hangulatot kölcsönöz a LED csillagos égbolt rendkívüli fényépítészeti megoldása. Meghitt beszélgetések, elmélyült munka, tévézés közbeni összebújás, békés társasági este, vagy egy különleges vendég ámulatba ejtése legyen is a cél, a csillagok állása mindig jót ígér. Tökéletesen alkalmas a nappali központi szórt megvilágításához, vagy csupán éjszakai jelzőfényként. Mennyezetre vagy oldalfali dekorációként. Tervezése és felszerelése rövid és professzionális eljárás. A felmérés ingyenes.

Csillagos égbolt alatt nyugovóra térni különleges, megnyugtató élmény, a meleg nyári esték romantikus, boldog, ifjúkori emlékeit idézi.  A csillagok fényének erőssége, hangolása a panelek formája a hálószoba méretéhez, hangulatához és stílusához illeszthető, igény esetén peremvilágítással. Gyerekek hálójába megnyugtató, éjszakai bátorító fényként szívet melengető megoldás. Felhőcske, pillangó és spirál alakú csillagos égboltok gyerekszobákba.

Otthona alaphangulatát meghatározza a fény, ami összeköti a tereket, ami az első benyomást nyújtja a belépéskor az előtérben, a közlekedőkben. A hosszan futó fények a helyiségek optikai növelésére alkalmasak, a hullám alakú, vagy L alakú csillagok tágítják a teret és rendkívül dekoratív elemként szolgálnak.

Ha van helyiség, akinek a lakói a legtöbbre becsülik a csillagos égboltot, no, az a gyerekszoba apró népe. Izgalmas és kalandos. Beindul a fantázia, a kicsi lélekben már űrutazó, a távolságok meghódítója. A csillagos égbolt változatossága, különlegessége magával ragadja a gyerekeket, ugyanakkor meleg puha fénye megnyugtató és biztonságot ad az éjszaka sötétjétől félő kicsiknek. Van kisgyerekes család, aki a gyermek alvászavara  ellen próbálta hatásosan alkalmazni.

Otthona ékszere a fürdőszobája. Koronázza meg egy csillagos égbolttal, ami vizes helyiségekbe is telepíthető.  Dőljön hanyatt egy kád forró vízben, és lazítson. Élvezze a luxust, és a szépséget! Válasszon a legkülönfélébb mintájú, alakú, színhőmérsékletű fürdőszobai modellek közül! 

Felfrissülés, megújulás egy csodás wellnessben. Csobogó víz, kényeztető meleg, gyógyító illatok. A fények élményét teremtse meg a ledcsillagos égbolttal, ami nedves helyiségekbe is nehézség nélkül telepíthető. A wellness kaland színterápiával tökéletesíthető például színváltós peremvilágítással, vagy vendégmarasztaló hullám alakú, meleg fehér peremvilágítással.

Valójában minden helyiség funkcionális és esztétikai fényépítészeti megoldásaira is felkészültek vagyunk. Álmai, tervei megismerését követően csapatunk nagy szakértelemmel és gyakorlattal professzionális eljárásokkal elkészíti és telepíti a ledcsillagos égboltot oda, ahová csak szeretné.

Megosztom