GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Hogyan lesz az elképzelésemből, - hogy szeretnék egy csillagos égboltot - a nappalim plafonján csillagos égbolt?

Ha konkrét ötleteid vannak, akkor küldd el őket az info@ledcsillagoseg.hu e-mailre, de ha nincsenek pontos terveid, akkor is itt tudsz elérni minket a kérdéseiddel. Ezután lakberendezőnk felveszi veled a kapcsolatot és ellát hasznos tanácsokkal, tippekkel. Majd készít egy látványtervet, amiben minden kívánságodat valóra váltja. A jóváhagyásod után elkészítjük az árajánlatot és már neki is kezdünk az egyedi csillagos égboltod gyártásának. A beszerelést szakértő munkatársaink végzik, akik már profik ebben, de villanyszerelőre is bízhatod ezt a munkát.

Mennyire bonyolult a LED csillagos égbolt beszerelése?

Beszerelése igazán egyszerű, nem helyigényes, nem okoz nagy szennyeződést és felfordulást és ami még fontosabb, csupán 1-2 órát vesz igénybe.

Szükséges gipszkarton álmennyezet a LED csillagos égbolt kialakításához?

A LED csillagos égbolt maga egy komplett álmennye­zet, ezért nincs szükség gipszkarton állmennyezet­re, így rombolás nélkül, egyszerűen felszerel­hető. A csillagos égboltot cégünk előre elkészíti, tehát nem az otthonodban történik a fúrás-faragás és az ezzel együtt járó felfordulás.

Ha van már fenn a plafonon gipszkarton álmennyezet, akkor abba hogyan tudjátok beleszerelni a LED-eket?

Nem a meglévő gipszkarton álmennyezetbe tesszük bele a helyszínen a kis LED-ecskéket, hanem előre elkészített LED-es paneleket szerelünk fel a helyszínen. Ha már van gipszkarton álmennyezeted, akkor arra rá tudjuk rögzíteni a csillagos égboltot, ugyanúgy, mint ha csak a födémre szerelnénk.

Nem fog leszakadni a csillagos égbolt? Mekkora a súlya?

A csillagos égbolt viszonylag könnyű szerkezetű, fából és műanyagból készül, négyzetméterenként kb 8 kg.

Kell festő ahhoz, hogy a csillagos égboltot lefesse?

Nem, a csillagos égbolt lefestéséről mi gondoskodunk. Az alapszín tetszés szerint választható, márka és típus alapján is vállaljuk a kívánt színre festést. 3 fo­lyamatból áll a munka: 2 réteg alapozás, 2 réteg festés és 2 réteg vízálló és kosztaszító felület, ennek köszönhetően könnyebben lehet takarítani is az elkészült csillagos égboltot.

Mekkora a fényt adnak a LED-ek?

Egy négyzetméter nagyságú panelbe átlago­san 150 db LED kerül beépítésre, így a helységben kapott fény négyzetméterenként egy hagyo­mányos 20 W-os izzó fényerejével egyezik meg. Tehát 3 négyzetméternyi csillagos égbolt fény­ereje megegyezik egy hagyományos 60W-os izzó fényerejével.

Mi van akkor, ha nagyobb fényt szeretnél annál, amit az apró LED-ek sugároznak?

Erre több lehetőség is van. LED szpotok beszerelésével az egész helyiséget be tudod világítani. A rejtett élvilágítás pedig nem csak dekoratív és fényterápia hatású, hanem remekül megvilágítja a mennyezetet is.

Megosztom